Aluminium Jachtbouw

Custom built aluminium jacht

Ontwikkeld in opdracht van een Nederlandse opdrachtgever een snel varend aluminium motorjacht voorzien van twee motoren. Door de bouw in aluminium en een speciaal onderwaterschip een schip met ruime mogelijkheden. Dit jacht is dan ook zeer geschikt voor langere tochten door heel Europa. Een oversteek naar Engeland, de Oostzee en Scandinavië komt nu ineens veel dichterbij.

Het custom built jacht wordt geheel naar wens van de klant gebouwd zowel het exterieur (alle lengtes tot 20 meter zijn mogelijk) en het interieur wat u geheel zelf kunt indelen.

Mocht u interesse hebben in een schip volledig gebouwd naar uw wensen, neemt u dan gerust contact met ons op en bespreek uw plannen en wensen. Samen bouwen wij uw schip!

Veiligheid en comfort

Comfort staat voorop bij de Breva serie dit kenmerkt zich in het feit dat deze motorjachten gelijkvloers zijn. De kuip kan door de volledig openslaande salondeuren bij het toch al ruime interieur worden getrokken. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel bij de Dutchess Breva! De brede  gangboorden, diepe kuip met handgrepen en dakrelingen zorgen voor een veilig gevoel aan boord. Tenslotte is de machinekamer voorzien van een automatisch brandblussysteem.

Moderne techniek

Dutchess Yachts gebruikt de allernieuwste technieken voor technische installaties, navigatie apparatuur en comfort aan boord. Voor de technische installatie wordt gebruik gemaakt van het CZone® digitale besturings- en monitoringsnetwerk. Dit systeem vereenvoudigt de installatie van elektrische systemen. Dit netwerk vervangt complexe bekabeling, schakelt panelen en voegt deze samen door middel van slimme robuuste interfaces en een NMEA 2000 netwerkkabel.

Stille voortstuwingsinstallatie

Voor de voorstuwing is gekozen voor Nanni scheepsdieselmotoren. Nanni Diesel (Frankrijk) is een A-merk en behoort tot de wereldwijde top drie in scheepsmotoren tot 300 pk. De scheepsmotoren worden in Frankrijk ontworpen en geproduceerd op basis van Kubota en Toyota dieselmotoren. De belangrijkste kenmerken van de NANNI motoren zijn onder andere; klein van maat, licht in gewicht en zeer stil. Tevens voldoen de Nanni motoren aan de hoogst gestelde milieunorm.

De motoren worden uitgerust met een zf-keerkoppeling, aquadrive homokineet koppeling en stuwdruklager. Allemaal A-merken welke u garantie zijn voor onbezorgd vaarplezier.

Vrijblijvend informatie aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
© Copyright 2016 - Dutchess Yachts